Βελτιωτικά αλεύρου |
|
|
EMCEGluten Plus P |
Ενισχυτικό γλουτένης. Εξισορροπεί μέχρι και 2,5% της περιεχόμενης πρωτεΐνης χωρίς να θυσιάζεται η αρτοποιητική δύναμη του αλεύρου με προτεινόμενη προσθήκη 0,04-0,1% (400-1000ppm). |
|
EMCEgluten Enhancer 22 |
Βελτιωτικό αλεύρου για την αντικατάσταση της γλουτένης. Το προϊόν αυτό καθιστά δυνατή τη χρήση μαλακού αλεύρου χαμηλότερης ποιότητας ή την αξιοποίηση αλεύρων ακατάλληλα για αρτοποίηση, χωρίς απώλειες στην ποιότητα ακόμα και χωρίς την προσθήκη γλουτένης. Παράδειγμα επιπέδου χρήσης: 0,1% EMCEgluten Enhancer 22 αντικαθιστά 1% γλουτένης σίτου. |
|
EMCEbest WA Pure |
Βελτιωτικό για την αύξηση της απορρόφησης του νερού. Δοσολογία: 0,2-1,0 % επί του αλεύρου. |
|
Saltase Plus |
Βελτιωτικό για την μείωση της ποσότητας προστιθέμενου αλατιού στα αρτοσκευάσματα, χωρίς η μείωση αυτή του NaCl να επηρεάζει τις ρεολογικές ιδιότητες του ζυμαριού και τη γεύση των τελικών προϊόντων. Δοσολογία 0,1–1% επί του αλεύρου, αντικατάσταση αλατιού 1 προς 1 |
|
Pastazym Plus |
Βελτιωτικό για ζυμαρικά και noodles από σκληρό, μαλακό ή συνδυασμό σιταριών. Σε περίπτωση έλλειψης Durum μπορείτε να πετύχετε την παρασκευή ζυμαρικών από συνδυασμό μαλακού/σκληρού σιτάριου με τις αυθεντικές "al dente" ιδιότητες. |
|