Βιομηχανικες Πρωτες Υλες
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide

Βελτιωτικα αλευρων

Ειδικά προϊόντα για επεξεργασία του αλεύρου
ROWELIT Ρύθμιση οξύτητας με βάση ανόργανα άλατα για αμυλασικά στάρια. Αυξάνει το Falling Number μειώνοντας τη δράση της α-αμυλάσης. Βελτιώνει το αμυλογράφημα.
SECALIT 60, 81 Μίγμα οργανικών οξέων για ρύθμιση οξύτητας και βελτίωση των διογκωτικών ικανοτήτων του αλεύρου σικάλεως. Δεν επηρεάζει το ποσοστό τέφρας.
EMCEsoft P10 Μίγμα κυστεΐνης 10% για τη βελτιστοποίηση της εκτατότητας του ζυμαριού.
TopBake Don 002 Μίγμα γαλακτωματοποιητών, ενζύμων και ρυθμιστών οξύτητας για τη βελτίωση των αρτοποιητικών ιδιοτήτων σταριών που έχουν προσβληθεί από έντομα (όπως πεντατομίτης). Αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευασμάτων.
Βελτιωτικά αλεύρου
EMCEGluten Plus P Ενισχυτικό γλουτένης. Εξισορροπεί μέχρι και 2,5% της περιεχόμενης πρωτεΐνης χωρίς να θυσιάζεται η αρτοποιητική δύναμη του αλεύρου με προτεινόμενη προσθήκη 0,04-0,1% (400-1000ppm).
EMCEgluten Enhancer 22 Βελτιωτικό αλεύρου για την αντικατάσταση της γλουτένης. Το προϊόν αυτό καθιστά δυνατή τη χρήση μαλακού αλεύρου χαμηλότερης ποιότητας ή την αξιοποίηση αλεύρων ακατάλληλα για αρτοποίηση, χωρίς απώλειες στην ποιότητα ακόμα και χωρίς την προσθήκη γλουτένης. Παράδειγμα επιπέδου χρήσης: 0,1% EMCEgluten Enhancer 22 αντικαθιστά 1% γλουτένης σίτου.
EMCEbest WA Pure Βελτιωτικό για την αύξηση της απορρόφησης του νερού. Δοσολογία: 0,2-1,0 % επί του αλεύρου.
Saltase Plus Βελτιωτικό για την μείωση της ποσότητας προστιθέμενου αλατιού στα αρτοσκευάσματα, χωρίς η μείωση αυτή του NaCl να επηρεάζει τις ρεολογικές ιδιότητες του ζυμαριού και τη γεύση των τελικών προϊόντων. Δοσολογία 0,1–1% επί του αλεύρου, αντικατάσταση αλατιού 1 προς 1
Pastazym Plus Βελτιωτικό για ζυμαρικά και noodles από σκληρό, μαλακό ή συνδυασμό σιταριών. Σε περίπτωση έλλειψης Durum μπορείτε να πετύχετε την παρασκευή ζυμαρικών από συνδυασμό μαλακού/σκληρού σιτάριου με τις αυθεντικές "al dente" ιδιότητες.