Βιομηχανικες Πρωτες Υλες
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide

Αλευροβιομηχανια - Βοηθητικες Υλες

Βυνάλευρα, ενζυμικά ενεργά ή μη, σε διάφορους τύπους
Barley Malt Flour EBC 1500 Εξαιρετικά σκούρο βυνάλευρο κριθαριού για πολύσπορα αρτοσκευάσματα και ολικής αλέσεως.
Barley Malt Flour EBC 1000 Σκούρο βυνάλευρο κριθαριού για πολύσπορα αρτοσκευάσματα και ολικής αλέσεως.
Rye Malt Flour Βύνη σίκαλης με ενζυμική δράση.
Aromatic Barley and Wheat Malt Flour EBC 80 Αρωματικό βυνάλευρο σίτου και κριθαριού.
Klimalt Wheat Malt Flour EBC 30 Αρωματικό βυνάλευρο σίτου με διαφορετικό καβούρδισμα.
Caramel Malt Flour EBC 300 Βυνάλευρο κριθαριού σε απόχρωση καραμέλας.
Diastatic Malt Flour Διαστατικό βυνάλευρο σίτου WK 350-450 (DU80).
ΛΕΚΙΘΙΝΕΣ- ΜΟΝΟΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ
Mulgaprot E- IP Μίγμα λεκιθίνης (Ε322) και μονογλυκεριδίων (Ε471) σε φορέα αλεύρι.
Mulgaprime 90 F Γαλακτωματοποιητής Ε 471, περιεκτικότητα μονογλυκεριδίων λιπαρών οξέων > 90%.
DATEM E472e Εστέρες του διακετυλοτρυγικού οξέος με μονο- και διγλυκερίδια.
Mulgaprime Sponge 40 Γαλακτωματοποιητές Ε472a και E472b, ιδανικό για κέικ. Επιδρά στη δομή της ψίχας, βελτιώνει την υφή και αυξάνεται ο όγκος των τελικών προϊόντων.
Λοιπές βοηθητικές ύλες
Elco Κ 100, Elco C 100 K Aσκορβικό οξύ 100% ή σε διάφορες αραιώσεις: 10%, 25%, 50%, 75%.
Soft 10 WS, Soft Bio, Soft 10 WFd (H), Soft 5 WFd (H) Σκεύασμα υδροχλωρικής L – κυστεΐνης 5-10% σε σκόνη, με φορέα άμυλο σίτου, αλεύρου σίτου, αλεύρου χαμηλής υγρασίας ή σιμιγδαλιού για εύκολη χρήση σε δοσομετρητές ακριβείας.
SOYnovo VES Ενζυμικά ενεργό σογιάλευρο με 40% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Χρησιμοποιείται για τη λεύκανση της ψίχας του ψωμιού, σταθεροποίηση του ζυμαριού και ομοιόμορφη κατανομή των πόρων. Δοσολογία 0,1-0,5% επί αλεύρου.
Decolox Παράγοντας αποχρωματισμού αλεύρου Υπεροξείδιο βενζολίου 27% (απαγορεύεται η χρήση του στην ΕΕ ). Δοσολογία: 5 – 30 g / 100 kg αλεύρου ανάλογα με την επιθυμητή λαμπερότητα του αλεύρου.
EMCEVit C Γλουτένη σίτου.
TopBake SW Λυοφιλιωμένο ξινό προζύμι σίτου με ελαφριά γεύση και δοσολογία 4% επί του αλεύρου. Το φυσικό προζύμι "Ξινάδι" αφυδατώνεται και καταψύχεται ταυτοχρόνως.
TopBake SR Βιοενεργό ξηρό ξινό ζυμάρι σίκαλης για παραγωγή ψωμιού από αλεύρι σίκαλης και σίτου.
SoftZym Απενεργοποιημένα κύτταρα μαγιάς - προς αντικατάσταση της κυστεΐνης. Δοσολογία 300 g / 100 kg αλεύρου.