Βιομηχανικες Πρωτες Υλες
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide

Ζυθοποιία

Συγκεντρωτικός πίνακας με πληροφορίες για τις μαγιές ζυθοποιίας
Slide
Μαγιές ζυθοποιίας
BrewMasters Ale Yeast Ενεργή ξηρή ζύμη ιδανική για English Ale, IPA, Brut IPA, Stout και Porter.
Brewmasters USAle Yeast Ενεργή ξηρή ζύμη ιδανική για American Ale, IPA, DIPA, Stout και Porter.
Brewmasters FruitAle Yeast Ενεργή ξηρή ζύμη ιδανική για μπύρες με έντονο φρουτώδη χαρακτήρα όπως saison, IPA, DIPA, Belgium style.
BrewMasters Lager Yeast Ενεργή ξηρή ζύμη Saccharomyces cerevisiae για κλασσικές bottom-fermented μπύρες τύπου Lager.
BrewMasters Pilsner Style Yeast Ενεργή ξηρή ζύμη Saccharomyces cerevisiae για κλασσικές bottom-fermented μπύρες τύπου Pilsner και Lager.
BrewMasters Wheat Beer Yeast Ενεργή ξηρή ζύμη για κλασσικές top-fermented Γερμανικές μπύρες όπως η βαυαρική Weizenbier.
Brewmasters German classic W34/70 Στέλεχος W34/70 από Weihenstephaner ιδανικό για κλασσικές ευρωπαϊκές μπύρες τύπου Lager.
Θρεπτικά υλικά ζύμωσης
Vitamon Cereviseae Θρεπτικό υλικό ζύμωσης με όλα τα απαραίτητα συστατικά για τον πολλαπλασιασμό της μαγιάς (DAP, B1, ιχνοστοιχεία) που δρα ως booster.
Διαύγαση - Σταθεροποίηση
Brausol P Διοξείδιο του πυριτίου για διαύγαση που μπορεί να προστεθεί είτε στο wort kettle που γίνεται ο βρασμός είτε στη δεξαμενή ωρίμανσης για γρήγορη καθίζηση της μαγιάς.
KiGel Υψηλής ποιότητας silica gel για χημική και φυσική σταθεροποίηση (ακόμα και σε μπύρες που έχουν υποστεί πολύ γρήγορη ζύμωση ή προέρχονται από κακής ποιότητας βύνη).
PVPP (one way/regenerable) Αδιάλυτο PVPP για απομάκρυνση φαινολικών συστατικών και των οξειδωτικών τους προϊόντων.
Σταθεροποίηση αφρού
AnGus Προϊόν σε σκόνη που χρησιμοποιείται για την κατακρήμνιση του οξαλικού οξέος και των πρωτεϊνών στο ζυθογλεύκος και επομένως χρησιμεύει στην πρόληψη του gushing.
Sweetgum Υγρό αραβικό κόμμι.
PuroCell Βιολογικά πιστοποιημένα απενεργοποιημένα κύτταρα μαγιάς που συμβάλλουν στη σταθεροποίηση του αφρού.
Ένζυμα
Beerzym Amyl HT Θερμοάντοχη α-αμυλάση για αποδόμηση του αμύλου στη βύνη και σε επιπρόσθετες πρώτες ύλες όπως το ρύζι και το καλαμπόκι.
Enerzyme HT Υγρή γλυκοαμυλάση από Aspergillus niger για αποδόμηση του υδρολυμένου αμύλου.
Beerzym PG β-γλυκανάση για αποδόμηση της γλυκάνης στη βύνη.
Beerzym Penta Μυκητιακή πεντοζανάση και β-γλυκανάση για την αποικοδόμηση της β-γλυκάνης και της πεντοζάνης στην παραγωγή βύνης και top fermented μπύρας.
Beerzym Hopflower β-γλυκοσιδάση για απελευθέρωση αρωματικών ενώσεων από το λυκίσκο κατά το dry hopping.
Προϊόν κατά της οξείδωσης
Beerprotect Προϊόν κατά της οξείδωσης με S02 και ασκορβικό οξύ για τη διατήρηση του δυναμικού του αρώματος.
Φιλτάρισμα
Kieselguhr Γη διατόμων ως μέσο φιλτραρίσματος. Διατίθενται διαφορετικοί τύποι ανάλογα με την κοκκομετρία.
Dicalite Perlite Περλίτης ως μέσο φιλτραρίσματος. Διατίθενται διαφορετικοί τύποι ανάλογα με την κοκκομετρία.
Cellufluxx Βοηθήματα φιλτραρίσματος από κυτταρίνη, διαθέσιμα σε διάφορους βαθμούς λεπτότητας ανάλογα τις απαιτήσεις.