Βιομηχανικες Πρωτες Υλες
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide

Τυροκομια - Βιομηχανια γαλακτος

Salimix N, Salimix Ric 2 Βελτιωτικά αύξησης απόδοσης σε μυζήθρα και ανθότυρο οίκου SCA Ιταλίας.
Συσκευές υγιεινής και ασφάλειας προέλευσης Ιταλίας για την εφαρμογή του HACCP στη βιομηχανία τροφίμων.
Νισίνη, Ναταμυκίνη οίκου VAN EEGHEN Ολλανδίας.
Ένζυμα απορρόφησης οξυγόνου απο συσκευασμένα τρόφιμα προέλευσης Η.Π.Α..
Dairyzym Y 50 L Lβ-γαλακτοσιδάση (λακτάση) σε υγρή μορφή για απομάκρυνση της λακτόζης από τρόφιμα και ζωοτροφές και αποφυγή της κρυσταλλοποίησης της λακτόζης κατά την παρασκευή προϊόντων παγωτού και “dulce-de-leche”. Δοσολογία 0.02 ml Dairyzym Y 50 L / γραμμάριο λακτόζης
Sternzym LZM 30020 L Λυσοζύμη (E 1105) παραγόμενη από το ασπράδι αυγού χήνας ως φυσικός αντιμικροβιακός παράγοντας εναντίον του βακτηρίου Clostridium tyrobutyricum που προκαλεί όψιμο φούσκωμα (late blowing) στα σκληρά κίτρινα τυριά. Δοσολογία 25-35 mg Sternzym LZM 30020 L / L γάλακτος.
Dairzym PT 100 LAC Τρανσγλουταμινάση σε φορέα λακτόζης για βελτίωση της υφής, της πηκτικής ικανότητας και του ιξώδους σε γαλακτοκομικά προϊόντα. Δοσολογία 1-10 unit/g πρωτεΐνης γάλακτος.