Salimix N, Salimix Ric 2 |
Βελτιωτικά αύξησης απόδοσης σε μυζήθρα και ανθότυρο οίκου SCA Ιταλίας. |
|
Συσκευές υγιεινής και ασφάλειας |
προέλευσης Ιταλίας για την εφαρμογή του HACCP στη βιομηχανία τροφίμων. |
|
Νισίνη, Ναταμυκίνη |
οίκου VAN EEGHEN Ολλανδίας. |
|
Ένζυμα απορρόφησης οξυγόνου απο συσκευασμένα τρόφιμα |
προέλευσης Η.Π.Α.. |
|
Dairyzym Y 50 L |
Lβ-γαλακτοσιδάση (λακτάση) σε υγρή μορφή για απομάκρυνση της λακτόζης από τρόφιμα και ζωοτροφές και αποφυγή της κρυσταλλοποίησης της λακτόζης κατά την παρασκευή προϊόντων παγωτού και “dulce-de-leche”. Δοσολογία 0.02 ml Dairyzym Y 50 L / γραμμάριο λακτόζης |
|
Sternzym LZM 30020 L |
Λυσοζύμη (E 1105) παραγόμενη από το ασπράδι αυγού χήνας ως φυσικός αντιμικροβιακός παράγοντας εναντίον του βακτηρίου Clostridium tyrobutyricum που προκαλεί όψιμο φούσκωμα (late blowing) στα σκληρά κίτρινα τυριά. Δοσολογία 25-35 mg Sternzym LZM 30020 L / L γάλακτος. |
|
Dairzym PT 100 LAC |
Τρανσγλουταμινάση σε φορέα λακτόζης για βελτίωση της υφής, της πηκτικής ικανότητας και του ιξώδους σε γαλακτοκομικά προϊόντα. Δοσολογία 1-10 unit/g πρωτεΐνης γάλακτος. |
|