
Προϊόντα για Ζυθοποιία
Ζύμες ζυθοποιίας
BrewMasters Ale
Μπύρες υψηλής (αφρο) ζύμωσης, για παράδειγμα, Ale, IPA, Stout και Porter. Χαμηλή-μέση παραγωγή εστέρων (> 22°C φρουτώδης γεύση).
BrewMasters FruitAle
Υψηλής (αφρο) ζύμωσης, για φρουτώδεις και εστερικές μπύρες, όπως saison, IPA, DIPA, βελγικού τύπου και μπύρες με βάση τα φρούτα. Ισχυρές, φρουτώδεις γεύσεις αναπτύσσονται σε επίπεδο θερμοκρασίας > 22°C.
BrewMasters GermanClassic W34/70 3G
Το πιο δημοφιλές στέλεχος για την παρασκευή μπύρας τύπου lager με ζύμωση βυθού παγκοσμίως.
BrewMasters Lager
Για μπύρες ζύμωσης βυθού, όπως οι ευρωπαϊκές Lager, με χαμηλή παραγωγή εστέρων.
BrewMasters PilsnerStyle
Μπύρες με ζύμωση βυθού και κλασικές μπύρες τύπου Pilsner.
BrewMasters USAle
Μπύρες αμερικανικού τύπου με υψηλή (αφρο) ζύμωση, όπως Ale, IPA, DIPA, Brut-IPA, Stout και Porter.
BrewMasters Wheatbeer
Για γερμανικού τύπου μπύρα σιταριού με υψηλή (αφρο) ζύμωση, βαυαρικού τύπου.
Θρεπτικά συστατικά
Vitamon® Cerevisiae
Αυξάνει το ελεύθερα αφομοιώσιμο άζωτο, διεγείρει τον πολλαπλασιασμό της ζύμης και προσροφά ουσίες που εμποδίζουν τη ζύμωση. Αναπτύχθηκε ειδικά για την αντιστάθμιση των διακυμάνσεων στην ποιότητα της πρώτης ύλης βύνης.
Δόση: 10 - 30 g/100 Lt.
Διαύγαση - Σταθεροποίηση
Brausol P
Ειδική γη πυριτίου για τη βελτίωση της διαύγασης και του φιλτραρίσματος. Δόση: 20 - 160 mL/hL.
Σειρά KiGel®
Διαφορετικά silica gel για χημική και φυσική σταθερότητα, που στοχεύουν σε διαφορετικές πρωτεΐνες.
PVPP (μονής κατεύθυνσης/αναγεννημένο)
Αδιάλυτη πολυβινυλοπολυπυρρολιδόνη για την απομάκρυνση των φαινολικών ουσιών και των προϊόντων οξείδωσής τους.
Σταθεροποίηση αφρού
AnGus1516
Αποτρέπει τον υπερβολικό αφρισμό μέσω της καθίζησης του οξαλικού οξέος και των πρωτεϊνών. Γνήσια εναλλακτική λύση για το χλωριούχο ασβέστιο και το θειικό ασβέστιο. Βελτιώνει την απόδοση του λυκίσκου. Καμία υποβάθμιση της χημικής-φυσικής σταθερότητας και της διάρκειας ζωής.
Δόση: 30 - 100 g/ hL μούστου.
Sweetgum
Αραβικό κόμμι σε υγρή μορφή. Ακόμη και σε μικροσκοπικές δόσεις βελτιώνει σημαντικά την σταθερότητα του αφρού. Μπορεί να προστεθεί στη δεξαμενή ‘πίεσης’ ακόμη και μετά το φίλτρο.
Ένζυμα
Beerzym® Amyl HT
Θερμοσταθερή βακτηριακή α-αμυλάση για άμυλο. Για ζυθοποίηση με ακατέργαστο σιτάρι, με υψηλή δραστικότητα που ξεκινά από τους 45°C.
Δόση: 80 - 240 ml/τόνο.
Enerzyme HT
Γλυκοαμυλάση από Aspergillus niger για τη σακχαροποίηση του αμύλου και την παραγωγή Brut IPA.
Beerzym® BG
Θερμοσταθερή β-γλουκανάση από μύκητες.
Δόση: 200 - 400 ml/τόνο βύνης.
Beerzym® Penta
Μυκητιακή πεντοζανάση και β-γλουκανάση, που μειώνει το ιξώδες βελτιώνοντας το φιλτράρισμα, ιδιαίτερα σε μπύρες που χρησιμοποιούν ακατέργαστους κόκκους ή βυνοποιημένο σιτάρι, σίκαλη, βρώμη ή καλαμπόκι.
Beerzym® Hopflower
Υψηλής δραστικότητας β-γλυκοσιδάση, για την ενίσχυση της γεύσης και του αρώματος λυκίσκου. Ιδιαίτερα αποτελεσματική σε μπύρες με dry hopping.
Δόση: 10 - 20 mL/hL.
Αντιοξειδωτικό
Beerprotect
Ειδικό προϊόν (SO2 και ασκορβικό οξύ) για την προστασία από την οξείδωση και τη διατήρηση του αρωματικού δυναμικού.
Δόση: 1 - 2 g/100 Lt, πριν από το φίλτρο.
Φιλτράρισμα
Kieselguhr
Γη διατόμων σε διάφορους βαθμούς κοκκομετρίας ανάλογα με τις απαιτήσεις.
Dicalite Περλίτης
Περλίτης σε διάφορους βαθμούς κοκκομετρίας ανάλογα με τις απαιτήσεις.
Cellufluxx
Υλικό φιλτραρίσματος από καθαρή κυτταρίνη σε διάφορους βαθμούς κοκκομετρίας ανάλογα με τις απαιτήσεις. Ποιοτική και φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση του kieselguhr.