Προϊόντα για Αλευροβιομηχανίες

ALPHAMALT α-amylase

Alphamalt α-αμυλάση μυκητιακής ή βακτηριακής προέλευσης από 1.000 έως 120.000 SKB όπως Alphamalt VC-5000 (5.000 SKB), Alphamalt A 9115SF (115.000 SKB).

BETAMALT 25 FBD β-amylase

β- αμυλάση φυτικής προέλευσης χωρίς παράπλευρες ιδιότητες (Side Activities) για μείωση του falling number και των τιμών αμυλογραφήματος.

Alphamalt GA 5071

Γλυκοαμυλάση.

ALPHAMAT LQ 4020

Ειδική βακτηριακή πρωτεάση για γκοφρέτες.

ALPHAMALT BK 5020

Βακτηριακή πρωτεάση για μπισκότα και crackers.

ALPHAMALT HC

Απορρόφηση νερού βελτίωση του όγκου των αρτοσκευασμάτων (όπως Alphamalt HCF, Alphamalt HCC, Alphamalt HCE).

SECABON

Αποδόμηση των πεντοζανασών της σίκαλης για βελτιστοποίηση της απορρόφησης νερού και του όγκου του ψωμιού σικάλεως.

ALPHAMALT EFX Mega, ALPHAMAT EFX

Ενίσχυση ή αντικατάσταση των γαλακτωματοποιητών. Διάσπαση μη πολικών λιπιδίων που φυσιολογικά υπάρχουν στο αλεύρι σε μονο- και διγλυκερίδια καθώς και μετατροπή των πολικών λιπιδίων, όπως λεκιθίνες και γαλακτολιπίδια, σε πιο ισχυρά υδρόφιλα μόρια. Βελτιστοποιεί κάθε τυπική επεξεργασία προϊόντων αλεύρου σίτου που διογκώνονται με μαγιά.

Alphamalt EFX Swift

Λιπάση με εξαιρετικά γρήγορη δράση (συνολικός δοκιμασμένος χρόνος < 1 h).

ALPHAMALT Gloxy

Αντικατάσταση ασκορβικού οξέος, δυνάμωμα ζυμαριού, παραγωγή υπεροξειδίου του υδρογόνου (όπως Alphamalt Gloxy 12082, Alphamalt Gloxy 11082, Alphamalt Gloxy 7080).

Alphamalt A 16551

Μίγμα μυκητιακής αμυλάσης και ξυλανάσης/ ημικυτταρινάσης. Αύξηση όγκου, επιμήκυνση χρόνου ζωής και βελτίωση του χρώματος των αρτοσκευασμάτων.

Mulgazym DFX

DFX Μίγμα λιπάσης, ημικυτταρινάσης και γλυκοξειδάσης για αντικατάσταση των DATEM.

ROWELIT

Ρύθμιση οξύτητας με βάση ανόργανα άλατα για αμυλασικά στάρια. Αυξάνει το Falling Number μειώνοντας τη δράση της α-αμυλάσης. Βελτιώνει το αμυλογράφημα.

SECALIT 60, 81

Μίγμα οργανικών οξέων για ρύθμιση οξύτητας και βελτίωση των διογκωτικών ικανοτήτων του αλεύρου σικάλεως. Δεν επηρεάζει το ποσοστό τέφρας.

TopBake Don 002

Μίγμα γαλακτωματοποιητών, ενζύμων και ρυθμιστών οξύτητας για τη βελτίωση των αρτοποιητικών ιδιοτήτων σταριών που έχουν προσβληθεί από έντομα (όπως πεντατομίτης). Αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευασμάτων.

EMCEGluten Plus P

Ενισχυτικό γλουτένης. Εξισορροπεί μέχρι και 2,5% της περιεχόμενης πρωτεΐνης χωρίς να θυσιάζεται η αρτοποιητική δύναμη του αλεύρου με προτεινόμενη προσθήκη 0,04-0,1% (400-1000ppm).

EMCEgluten Enhancer 22

Βελτιωτικό αλεύρου για την αντικατάσταση της γλουτένης. Το προϊόν αυτό καθιστά δυνατή τη χρήση μαλακού αλεύρου χαμηλότερης ποιότητας ή την αξιοποίηση αλεύρων ακατάλληλα για αρτοποίηση, χωρίς απώλειες στην ποιότητα ακόμα και χωρίς την προσθήκη γλουτένης. Παράδειγμα επιπέδου χρήσης: 0,1% EMCEgluten Enhancer 22 αντικαθιστά 1% γλουτένης σίτου.

EMCEbest WA Pure

Βελτιωτικό για την αύξηση της απορρόφησης του νερού. Δοσολογία: 0,2-1,0 % επί του αλεύρου.

Saltase Plus

Βελτιωτικό για την μείωση της ποσότητας προστιθέμενου αλατιού στα αρτοσκευάσματα, χωρίς η μείωση αυτή του NaCl να επηρεάζει τις ρεολογικές ιδιότητες του ζυμαριού και τη γεύση των τελικών προϊόντων. Δοσολογία 0,1–1% επί του αλεύρου, αντικατάσταση αλατιού 1 προς 1.

Pastazym Plus

Βελτιωτικό για ζυμαρικά και noodles από σκληρό, μαλακό ή συνδυασμό σιταριών. Σε περίπτωση έλλειψης Durum μπορείτε να πετύχετε την παρασκευή ζυμαρικών από συνδυασμό μαλακού/σκληρού σιτάριου με τις αυθεντικές "al dente" ιδιότητες.

Barley Malt Flour EBC 1500

Εξαιρετικά σκούρο βυνάλευρο κριθαριού για πολύσπορα αρτοσκευάσματα και ολικής αλέσεως.

Barley Malt Flour EBC 1000

Σκούρο βυνάλευρο κριθαριού για πολύσπορα αρτοσκευάσματα και ολικής αλέσεως.

Rye Malt Flour

Βύνη σίκαλης με ενζυμική δράση.

Aromatic Malt Flour Barley EBC 100

Αρωματικό βυνάλευρο κριθαριού.

Αρωματικό βυνάλευρο σιταριού, EBC 40

Αρωματικό βυνάλευρο σίτου με διαφορετικό καβούρδισμα.

Aromatic Malt Flour Barley, EBC 500

Αρωματικό βυνάλευρο κριθαριού.

Wheat Malt Flour Active

Διαστατικό βυνάλευρο σίτου με ενζυματική δράση, WK 350-450 (DU80).

Mulgaprot E- IP

Μίγμα λεκιθίνης (Ε322) και μονογλυκεριδίων (Ε471) σε φορέα αλεύρι.

Mulgaprime 90 F

Γαλακτωματοποιητής Ε 471, περιεκτικότητα μονογλυκεριδίων λιπαρών οξέων > 90%.

DATEM E472e

Εστέρες του διακετυλοτρυγικού οξέος με μονο- και διγλυκερίδια.

Mulgaprime Sponge 40

Γαλακτωματοποιητές Ε472a και E472b, ιδανικό για κέικ. Επιδρά στη δομή της ψίχας, βελτιώνει την υφή και αυξάνεται ο όγκος των τελικών προϊόντων.

Elco Κ 100, Elco C 100 K

Aσκορβικό οξύ 100% ή σε διάφορες αραιώσεις: 10%, 25%, 50%, 75%.

Soft 10 WS, Soft Bio, Soft 10 WFd (H), Soft 5 WFd (H)

Σκεύασμα υδροχλωρικής L – κυστεΐνης 5-10% σε σκόνη, με φορέα άμυλο σίτου, αλεύρου σίτου, αλεύρου χαμηλής υγρασίας ή σιμιγδαλιού για εύκολη χρήση σε δοσομετρητές ακριβείας.

SOYnovo VES

Ενζυμικά ενεργό σογιάλευρο με 40% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Χρησιμοποιείται για τη λεύκανση της ψίχας του ψωμιού, σταθεροποίηση του ζυμαριού και ομοιόμορφη κατανομή των πόρων. Δοσολογία 0,1-0,5% επί αλεύρου.

Decolox

Παράγοντας αποχρωματισμού αλεύρου. Υπεροξείδιο βενζολίου 27% (απαγορεύεται η χρήση του στην ΕΕ ). Δοσολογία: 5 – 30 g / 100 kg αλεύρου ανάλογα με την επιθυμητή λαμπερότητα του αλεύρου.

EMCEVit C

Γλουτένη σίτου.

TopBake SW

Λυοφιλιωμένο ξινό προζύμι σίτου με ελαφριά γεύση και δοσολογία 4% επί του αλεύρου. Το φυσικό προζύμι "Ξινάδι" αφυδατώνεται και καταψύχεται ταυτοχρόνως.

TopBake SR

Βιοενεργό ξηρό ξινό ζυμάρι σίκαλης για παραγωγή ψωμιού από αλεύρι σίκαλης και σίτου.

SoftZym

Απενεργοποιημένα κύτταρα μαγιάς - προς αντικατάσταση της κυστεΐνης. Δοσολογία 300 g / 100 kg αλεύρου.