Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική

Βελτιωτικά Αλεύρου
  • newTopBake MT Nova. Βελτιωτικό αρτοποιίας για όλα τα προϊόντα ζύμης που διογκώνονται με μαγιά με δοσολογία 0,2 - 0,5 % επί του αλεύρου.
  • TopBake BUN Improver No.1. Bελτιωτικό παρασκευής Hamburger buns με δοσολογία 2-3% επί του αλεύρου.
  • TopBake Premium Broetchen TK. Ειδικό μίγμα για τσουρέκι, μπριός, με δοσολογία 2-4% επί του αλεύρου. Δίνει καλή απόδοση σε όγκο, βελτιώνεται η δομή της γλουτένης, η αντοχή στη μηχανική καταπόνηση και επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής του προιόντος.
  • TopBake Pitta 0,4%. Βελτιωτικό για πίττα για σουβλάκια.
  • TopBake SBM. Συμπυκνωμένο βελτιωτικό παρασκευής κρουασάν με δοσολογία 0,1-1% επί του αλεύρου
  • TopBake Ciabatta 3%. Έτοιμο πρόμιγμα για ψωμί τύπου Ciabatta με δοσολογία 3% επί του αλεύρου
  • TopBake CoolMax GR. Βελτιωτικό για προστοφαρισμένα και κατεψυγμένα ζυμάρια. Περιέχει ζάχαρη, γαλακτωματοποιητές Ε 472e (εστέρες των μονο- και διγλυκεριδίων του διακετυλο-τρυγικού οξέος), E 322 (Λεκιθίνη), σταθεροποιητές Ε 412 (κόμμι γκουάρ), Ε 341 (ορθο-φωσφορικό ασβέστιο), σογιάλευρο, αλεύρι σίτου, ένζυμα, μέσο οξείδωσης Ε300 (Ασκορβικό οξύ), L-κυστεΐνη. Κατάλληλο για βαθειά κατάψυξη και ελεγχόμενη ζύμωση.

  • newTopBake Fresh 0,3. Ένζυμο αρτοποιίας για μαλακότητα της ψίχας και σημαντική παράταση της διάρκειας ζωής των αρτοσκευασμάτων. Δοσολογία 0,3 % επί του αλεύρου.

  • newTopRice GDL. Βελτιωτικό για διόγκωση που βασίζεται στη γλυκονο-δ-λακτόζη. Εξαιτίας της απουσίας των φωσφορικών τα αρτοσκευάσματα δεν έχουν την τυπική γεύση του baking powder.

  • TopBake Relax Fladen 1 %. Βελτιωτικό που δημιουργήθηκε ειδικά για σφολιάτα με δοσολογία 1 % επί του αλεύρου.
  • newTopBake Croissant Direkt. Βελτιωτικό για όλα τα λαμιναρισμένα, κατεψυγμένα ζυμάρια μαγιάς με δοσολογία 5% επί του αλεύρου. Κατάλληλο για ωμά κατεψυγμένα κρουασάν που ψήνονται κατευθείαν από την κατάψυξη (from freezer to oven).

  • TopSweet Croissant KL 1%. Βελτιωτικό αλεύρου για κρουασάν, χωρίς γαλακτωματοποιητές. Περιέχει Δεξτρόζη, βυνάλευρο, ρυζάλευρο, ασκορβικό, ένζυμα με δοσολογία 1-1,5% επι του αλεύρου
  • MIPAR PB 02. Συμπυκνωμένο βελτιωτικό για μισοψημένα αρτοσκευάσματα. Αυξάνει τον όγκο και την απορρόφηση νερού. Δοσολογία 1,4% επι του αλεύρου.

Μίγματα Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής
  • TopBake Ciabatta 10%. Έτοιμο πρόμιγμα για ψωμί τύπου Ciabatta με δοσολογία 10% επί του aλεύρου.
  • newTopBake Rice Bread AF. Έτοιμο μίγμα για παραγωγή ψωμιού χωρίς γλουτένη. Αποτελείται από ρυζάλευρο και άμυλο ρυζιού, βελτιωτικό, μαγιά, φυτικό λάδι. Δίνει καλό σχήμα και όγκο κατά την αρτοποίηση.

  • newΜίγμα για Πολύσπορο. Μίγμα σπόρων για παρασκευή γευστικών πολύσπορων αρτοσκευασμάτων με δοσολογία 18 - 25%.
  • newTopSweet Florentiner Mix S. Μίγμα για φλωρεντίνες.

  • TopSweet Muffin Mix S. Έτοιμο μίγμα για την παρασκευή muffins. Απαιτείται η προσθήκη μόνο λαδιού και νερού.
  • TopSweet Sponge Cake GR 02. Έτοιμο πρόμιγμα για παρασκευή κέικ φόρμας με δοσολογία 10%. Προστίθεται επιπλέον ζάχαρη, αλεύρι, λάδι και αυγά.
  • TopSweet Sponge Cake GR. Έτοιμο μίγμα για παρασκευή κέικ φόρμας
  • TopSweet Sponge. Έτοιμο πρόμιγμα για παντεσπάνι.
  • newTopBake Dinkel Vollkorn Mix. Μίγμα αρτοποιίας για ψωμί Dinkel ολικής αλέσεως, περιέχει ξινό προζύμι και όλα τα απαραίτητα συστατικά για την παραγωγή ενός εύγεστου ψωμιού Dinkel. Δοσολογία 40 % επί αλεύρου DINKΕL ολικής.
  • newΔιατίθενται επιπλέον άλευρα DINKEL: DINKEL ολικής αλέσεως και αλεύρι DINKEL λευκό Τ630

Κρέμα Ζαχαροπλαστικής - Μπεσαμέλ
  • Custard Cream. Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλιας. Ανάμιξη με νερό. Κατάλληλη για κατάψυξη και ψήσιμο.
  • Stabisol BCG2. Ουδέτερη μπεσαμέλ σε σκόνη για γεμίσεις με δοσολογία 350 - 400 g / lt νερού.
  • Aρωματικές ουσίες προέλευσης Γερμανίας, Γαλλίας. Αρώματα Bανίλιας, Βουτύρου, Καραμέλλας, Βrandy κ.λ.π.