Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική
Βελτιωτικά Αλεύρου
TopBake MT Nova. Βελτιωτικό αρτοποιίας για όλα τα προϊόντα ζύμης που διογκώνονται με μαγιά με δοσολογία 0,2 - 0,5 % επί του αλεύρου.
- TopBake BUN Improver No.1. Bελτιωτικό παρασκευής Hamburger buns με δοσολογία 2-3% επί του αλεύρου.
- TopBake Premium Broetchen TK. Ειδικό μίγμα για τσουρέκι, μπριός, με δοσολογία 2-4% επί του αλεύρου. Δίνει καλή απόδοση σε όγκο,
βελτιώνεται η δομή της γλουτένης, η αντοχή στη μηχανική καταπόνηση και επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής του προιόντος.
- TopBake Pitta 0,4%. Βελτιωτικό για πίττα για σουβλάκια.
- TopBake SBM. Συμπυκνωμένο βελτιωτικό παρασκευής κρουασάν με δοσολογία 0,1-1% επί του αλεύρου
- TopBake Ciabatta 3%. Έτοιμο πρόμιγμα για ψωμί τύπου Ciabatta με δοσολογία 3% επί του αλεύρου
- TopBake CoolMax GR. Βελτιωτικό για προστοφαρισμένα και κατεψυγμένα ζυμάρια. Περιέχει ζάχαρη, γαλακτωματοποιητές Ε 472e
(εστέρες των μονο- και διγλυκεριδίων του διακετυλο-τρυγικού οξέος), E 322 (Λεκιθίνη), σταθεροποιητές Ε 412 (κόμμι γκουάρ), Ε 341 (ορθο-φωσφορικό ασβέστιο), σογιάλευρο, αλεύρι σίτου, ένζυμα, μέσο οξείδωσης Ε300 (Ασκορβικό οξύ), L-κυστεΐνη.
Κατάλληλο για βαθειά κατάψυξη και ελεγχόμενη ζύμωση.
TopBake Fresh 0,3. Ένζυμο αρτοποιίας για μαλακότητα της ψίχας και σημαντική παράταση της διάρκειας ζωής των αρτοσκευασμάτων.
Δοσολογία 0,3 % επί του αλεύρου.
TopRice GDL. Βελτιωτικό για διόγκωση που βασίζεται στη γλυκονο-δ-λακτόζη.
Εξαιτίας της απουσίας των φωσφορικών τα αρτοσκευάσματα δεν έχουν την τυπική γεύση του baking powder.
- TopBake Relax Fladen 1 %. Βελτιωτικό που δημιουργήθηκε ειδικά για σφολιάτα με δοσολογία 1 % επί του αλεύρου.
TopBake Croissant Direkt. Βελτιωτικό για όλα τα λαμιναρισμένα, κατεψυγμένα ζυμάρια μαγιάς με δοσολογία 5% επί του αλεύρου.
Κατάλληλο για ωμά κατεψυγμένα κρουασάν που ψήνονται κατευθείαν από την κατάψυξη (from freezer to oven).
- TopSweet Croissant KL 1%. Βελτιωτικό αλεύρου για κρουασάν, χωρίς γαλακτωματοποιητές. Περιέχει Δεξτρόζη, βυνάλευρο, ρυζάλευρο, ασκορβικό, ένζυμα με δοσολογία 1-1,5% επι του αλεύρου
- MIPAR PB 02. Συμπυκνωμένο βελτιωτικό για μισοψημένα αρτοσκευάσματα. Αυξάνει τον όγκο και την απορρόφηση νερού. Δοσολογία 1,4% επι του αλεύρου.
Μίγματα Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής
- TopBake Ciabatta 10%. Έτοιμο πρόμιγμα για ψωμί τύπου Ciabatta με δοσολογία 10% επί του aλεύρου.
TopBake Rice Bread AF. Έτοιμο μίγμα για παραγωγή ψωμιού χωρίς γλουτένη.
Αποτελείται από ρυζάλευρο και άμυλο ρυζιού, βελτιωτικό, μαγιά, φυτικό λάδι.
Δίνει καλό σχήμα και όγκο κατά την αρτοποίηση.
Μίγμα για Πολύσπορο.
Μίγμα σπόρων για παρασκευή γευστικών πολύσπορων αρτοσκευασμάτων με δοσολογία 18 - 25%.
TopSweet Florentiner Mix S. Μίγμα για φλωρεντίνες.
- TopSweet Muffin Mix S. Έτοιμο μίγμα για την παρασκευή muffins. Απαιτείται η προσθήκη μόνο λαδιού και νερού.
- TopSweet Sponge Cake GR 02. Έτοιμο πρόμιγμα για παρασκευή κέικ φόρμας με δοσολογία 10%. Προστίθεται επιπλέον ζάχαρη, αλεύρι, λάδι και αυγά.
- TopSweet Sponge Cake GR. Έτοιμο μίγμα για παρασκευή κέικ φόρμας
- TopSweet Sponge. Έτοιμο πρόμιγμα για παντεσπάνι.
TopBake Dinkel Vollkorn Mix. Μίγμα αρτοποιίας για ψωμί Dinkel ολικής αλέσεως, περιέχει ξινό προζύμι και όλα τα απαραίτητα συστατικά για την
παραγωγή ενός εύγεστου ψωμιού Dinkel. Δοσολογία 40 % επί αλεύρου DINKΕL ολικής.
Διατίθενται επιπλέον άλευρα DINKEL: DINKEL ολικής αλέσεως και αλεύρι DINKEL λευκό Τ630
Κρέμα Ζαχαροπλαστικής - Μπεσαμέλ
- Custard Cream. Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλιας. Ανάμιξη με νερό. Κατάλληλη για κατάψυξη και ψήσιμο.
- Stabisol BCG2. Ουδέτερη μπεσαμέλ σε σκόνη για γεμίσεις με δοσολογία 350 - 400 g / lt νερού.
- Aρωματικές ουσίες προέλευσης Γερμανίας, Γαλλίας. Αρώματα Bανίλιας, Βουτύρου, Καραμέλλας, Βrandy κ.λ.π.