Ένζυμα

ΑΜΥΛΑΣΕΣ
  • ALPHAMALT. α-aμυλάση μυκητιακής ή βακτηριακής προέλευσης από 1.000 έως 120.000 SKB (π.χ. Alphamalt VC-5000(5000SKB), Alphamalt A 9115SF (120.000SKB))
  • BETAMALT. Συμπυκνωμένη β- αμυλάση φυτικής προέλευσης χωρίς παράπλευρες ιδιότητες (Side Activities) για μείωση του falling number και των τιμών αμυλογραφήματος
  • newBETAMALT 25 FBD. Μαλτογενής Αμυλάση. Αμυλολυτικό φυτικό συμπύκνωμα για τη βελτίωση των αρτοποιητικών ιδιοτήτων των αλεύρων σίτου και σίκαλης και τη μείωση του Falling Number.

  • newAlphamalt GPO. Ειδική γλυκοξειδάση για λεύκανση του ψωμιού.


ΠΡΩΤΕΪΝΑΣΕΣ
  • ALPHAMALT-PRO. Mυκητιακή πρωτεάση για μαλάκωμα της δομής της Γλουτένης. Ειδικές βακτηριακές Πρωτεάσες για γκοφρέττες, wαffers, (ALPHAMAT LQ 4020, ALPHAMALT LQ 8020) μπισκότα (ALPHAMALT BK 5020), αντικατάσταση μεταμπισουλφίτη (ALPHAMALT BK Quick)

ΗΜΙΚΥΤΤΑΡΙΝΑΣΕΣ
  • ALPHAMALT HC. Απορρόφηση νερού βελτίωση του όγκου του αρτοσκευάσματος ( π.χ. ALPHAMAT HCF GR, ALPHAMALT HCC, ALPHAMALT HCE)

ΠΕΝΤΟΖΑΝΑΣΕΣ
  • SECABON. Αποικοδόμηση των πεντοζανασών της σικάλεως για βελτιστοποίηση της απορρόφησης νερού και του σχηματιζόμενου όγκου του ψωμιού σικάλεως

ΛΙΠΑΣΕΣ, ΓΛΥΚΟΞΕΙΔΑΣΕΣ
  • newΛιπάσες: ALPHAMAT EFX Plus, ALPHAMALT EFX Mega. Ενίσχυση-αντικατάσταση γαλακτωματοποιητών. Διάσπαση μη πολικών λιπιδίων που φυσιολογικά υπάρχουν στο αλεύρι σε μονο- και διγλυκερίδια και των πολικών λιπιδίων που υπάρχουν, όπως λεκιθίνες και γαλακτολιπίδια, σε πιο ισχυρά υδρόφιλα μόρια.
  • new Λιπάσες: Alphamalt EFX Swift. Ενίσχυση/Αντικατάσταση γαλακτωματοποιητών. Διάσπαση μη πολικών λιπιδίων που υπάρχουν στο αλεύρι σε μονο- και διγλυκερίδια, καθώς και μετατροπή των υπάρχοντων πολικών λιπιδίων (π.χ. φωσφολιπίδια ή γλυκολιπίδια) σε πολύ πιο ισχυρά υδρόφιλα συστατικά.Βελτιστοποιεί κάθε στανταρισμένη επεξεργασία για προϊόντα από αλεύρι σίτου που φουσκώνουν με μαγιά. Πολύ γρήγορη δράση (συνολικός δοκιμασμένος χρόνος < 1 h).
  • Γλυκοξειδάσες: ALPHAMALT Gloxy 11082, ALPHAMALT Gloxy 7080. Αντικατάσταση Ασκορβικού Οξέος, δυνάμωμα ζυμαριού, παραγωγή υπεροξειδίου του υδρογόνου

ΜΙΓΜΑΤΑ ΕΝΖΥΜΩΝ
Τα μίγματα αποτελούνται από μυκητιακή αμυλάση και ξυλανάσες/ ημικυτταρινάσες.
  • ALPHAMAT A 17552, A 16551. Αύξηση όγκου, επιμήκυνση χρόνου ζωής και βελτίωση του χρώματος των Αρτοσκευασμάτων.