Βοηθητικές ύλες αλευροβιομηχανίας
Βυνάλευρα ενζυμικά, ενεργά ή μη, σε διάφορους τύπους:
Βύνη Σίκαλης
- Εξαιρετικά σκούρο βυνάλευρο κριθαριού για πολύσπορα και ολικής ΕΒC 1500.
- Σκούρο βυνάλευρο κριθαριού για πολύσπορα και ολικής ΕΒC 1000.
- Αρωματικό βυνάλευρο σίτου και κριθαριού ΕΒC 80.
- Αρωματικό βυνάλευρο σίτου με διαφορετικό καβούρδισμα ΕΒC 30.
- Βυνάλευρο τύπου καραμέλα EBC 300.
- Διαστατικό βυνάλευρο σίτου WK 350-450 (DU80).
ΛΕΚΙΘΙΝΕΣ- ΜΟΝΟΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ
- MULGAPROT S1, MULGAPROT PLUS. Μίγμα λεκιθίνης, μονογλυκεριδίων και ασκορβικού οξέος σε φορέα λακτόζης για βελτίωση Αρτοποιητικών ιδιοτήτων του αλεύρου
MULGAPRIME 90. Γαλακτωματοποιητής Ε 471, περιεκτικότητα μονογλυκεριδίων λιπαρών οξέων > 90%.
MULGAPRIME SPONGE 40. Γαλακτωματοποιητές Ε472a και E472b, ιδανικό για κέικ. Επιδρά στη δομή της ψίχας, βελτιώνει την υφή και αυξάνεται ο όγκος των τελικών προϊόντων
- MULGAPROT E- IP. Μίγμα λεκιθίνης (Ε322), μονογλυκεριδίων (Ε471) σε αλεύρι σίτου σαν βάση (co- sprayed).
- SOLEC FS-B.Καθαρή λεκιθίνη σκόνη υδατοδιασπαρτή με περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια 95% του οίκου SOLAE EUROPEAN LECITHINS
ΛΟΙΠΕΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ
- ELCO. Aσκορβικό οξύ 100% ή σε διάφορες αραιώσεις (10%, 25%, 50%, 75%)
- SOYnovo. Σογιάλευρο ενεργά, απολιπασμένα κ.λ.π.
- EMCEVIT C. Γλουτένη σίτου
- EMCEVIT plus. Γλουτένη αναμιγμένη με λεκιθίνη (η ανάμιξη έχει γίνει στην υγρή μορφή) για βελτιωμένες αρτοποιητικές ικανότητες
- TopBake SW. Λυοφιλιωμένο ξινό προζύμι σίτου με ελαφρά γεύση και δοσολογία 4% επί του αλεύρου.
Το φυσικό προζύμι "Ξινάδι" αφυδατώνεται και καταψύχεται ταυτοχρόνως.
- TopBake SR. Βιο-ενεργό ξηρό ξινό ζυμάρι σίκαλης για παραγωγή ψωμιού από αλεύρι σίκαλης και σίτου.
Soft 10 WS. Σκεύασμα υδροχλωρικής L – κυστεΐνης 10% σε σκόνη, με φορέα άμυλο σίτου (εύκολα διαλυτή στο νερό) και βελτιωτικό ροής (για αποφυγή σβολιάσματος) για εύκολη χρήση σε δοσομετρητές ακριβείας. Δοσολογία 2 - 40 g / 100 kg αλεύρου.
Glutazyme D. Απενεργοποιημένα κύτταρα μαγιάς - προς αντικατάσταση της κυστεΐνης. Δοσολογία 300 g / 100 kg αλεύρου.