Βοηθητικές ύλες αλευροβιομηχανίας

Βυνάλευρα ενζυμικά, ενεργά ή μη, σε διάφορους τύπους:
  • newΒύνη Σίκαλης


  • Εξαιρετικά σκούρο βυνάλευρο κριθαριού για πολύσπορα και ολικής ΕΒC 1500.

  • Σκούρο βυνάλευρο κριθαριού για πολύσπορα και ολικής ΕΒC 1000.

  • Αρωματικό βυνάλευρο σίτου και κριθαριού ΕΒC 80.

  • Αρωματικό βυνάλευρο σίτου με διαφορετικό καβούρδισμα ΕΒC 30.

  • Βυνάλευρο τύπου καραμέλα EBC 300.

  • Διαστατικό βυνάλευρο σίτου WK 350-450 (DU80).



ΛΕΚΙΘΙΝΕΣ- ΜΟΝΟΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ
  • MULGAPROT S1, MULGAPROT PLUS. Μίγμα λεκιθίνης, μονογλυκεριδίων και ασκορβικού οξέος σε φορέα λακτόζης για βελτίωση Αρτοποιητικών ιδιοτήτων του αλεύρου
  • newMULGAPRIME 90. Γαλακτωματοποιητής Ε 471, περιεκτικότητα μονογλυκεριδίων λιπαρών οξέων > 90%.
  • newMULGAPRIME SPONGE 40. Γαλακτωματοποιητές Ε472a και E472b, ιδανικό για κέικ. Επιδρά στη δομή της ψίχας, βελτιώνει την υφή και αυξάνεται ο όγκος των τελικών προϊόντων
  • MULGAPROT E- IP. Μίγμα λεκιθίνης (Ε322), μονογλυκεριδίων (Ε471) σε αλεύρι σίτου σαν βάση (co- sprayed).
  • SOLEC FS-B.Καθαρή λεκιθίνη σκόνη υδατοδιασπαρτή με περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια 95% του οίκου SOLAE EUROPEAN LECITHINS

ΛΟΙΠΕΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ
  • ELCO. Aσκορβικό οξύ 100% ή σε διάφορες αραιώσεις (10%, 25%, 50%, 75%)
  • SOYnovo. Σογιάλευρο ενεργά, απολιπασμένα κ.λ.π.
  • EMCEVIT C. Γλουτένη σίτου
  • EMCEVIT plus. Γλουτένη αναμιγμένη με λεκιθίνη (η ανάμιξη έχει γίνει στην υγρή μορφή) για βελτιωμένες αρτοποιητικές ικανότητες
  • TopBake SW. Λυοφιλιωμένο ξινό προζύμι σίτου με ελαφρά γεύση και δοσολογία 4% επί του αλεύρου.
    Το φυσικό προζύμι "Ξινάδι" αφυδατώνεται και καταψύχεται ταυτοχρόνως.
  • TopBake SR. Βιο-ενεργό ξηρό ξινό ζυμάρι σίκαλης για παραγωγή ψωμιού από αλεύρι σίκαλης και σίτου.
  • newSoft 10 WS. Σκεύασμα υδροχλωρικής L – κυστεΐνης 10% σε σκόνη, με φορέα άμυλο σίτου (εύκολα διαλυτή στο νερό) και βελτιωτικό ροής (για αποφυγή σβολιάσματος) για εύκολη χρήση σε δοσομετρητές ακριβείας. Δοσολογία 2 - 40 g / 100 kg αλεύρου.
  • newGlutazyme D. Απενεργοποιημένα κύτταρα μαγιάς - προς αντικατάσταση της κυστεΐνης. Δοσολογία 300 g / 100 kg αλεύρου.